Dør- og porttelefon fra Låsesmed Odense

Ønsker du at forbedre sikkerheden i dit hjem eller etageejendom? Så kan en dørtelefon eller porttelefon være en enkel og særdeles effektiv måde at gøre det på. Det vil gøre dig i stand til at snakke med og se personen som står ude foran din dør eller port. (hvis du har et anlæg med video i)

Det er meget udbredt at installere et dørtelefonanlæg for beboerne i store og små ejendomme, for at skabe ekstra sikkerhed. Mange dørtelefonanlæg og porttelefon anlæg kan kombineres med adgangskontrol, f.eks. med kode eller kort- og briksystemer, hvilket giver beboerne større tryghed samt nemmere adgang til bygningen. Derudover har man med kort- og brikadgang mulighed for nemt at lukke og åben for adgang, hvis en brik forsvinder samt se en log over, hvem som kommer og går.

Vi kan levere flotte standard dørstationer samt vandalsikre dørstationer, og hvis det ønskes, kan vi levere specielle paneler til indbygning, som tåler ekstra hård behandling. Som en ekstra funktion kan vi indbygge adgangssystem i dørstationen. Dørtelefonen kan desuden kombineres med alle vores automatiske dørtelefoner samt vores porttelefon.

dørtelefon/porttelefon
dørtelefon
Ring for:

Er du blevet smækket ude? Har du mistet dine nøgler? Eller står du i en anden akut situation? Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilket tidspunkt af døgnet! Ring til os så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig!

Vi kommer på alle tider af døgnet, hvis du har behov for omkodning af lås, reparationer, problemer med nøgle eller lign.

Mvh. Låsesmed Odense

Kontakt os!