Låsesmed Odense - vores Dørautomatik løsninger

Hos Låsesmed Odense tilbyder vi mange forskellige former for dørautomatik der kan tilpasses jeres behov. Vi kan f.eks. tilbyde at installere døråbnere- og lukkere til hængslede døre fra en lang række fabrikanter. Vi kan levere kraftige maskiner, der passer til alle dør-typer, f.eks. branddøre. med dør-automatik åbner dørene med motorkraft og lukker med fjederkraft. Hvis det ønskes, at en dør skal holddøres åben, slukkes motoren og døren holdes derefter åben via en indbygget magnetventil. Maskinerne er TÜV godkendt, og godkendt til branddøre – også dobbeltfløjet. I det tilfælde kræves der synkroniseringsbeslag.

Det er muligt at tilslutte det indbyggede printkort til mange tillægsfunktioner, såsom el-slutblik, sikkerhedscensorlister, albuekontakter, tryk- og trækkontakter og radar. Printkortet kan også tilsluttes et ABDL automatisk brandalarm anlæg.

dørautomatik
Ring for:

Er du blevet smækket ude? Har du mistet dine nøgler? Eller står du i en anden akut situation? Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilket tidspunkt af døgnet! Ring til os så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig!

Vi kommer på alle tider af døgnet, hvis du har behov for omkodning af lås, reparationer, problemer med nøgle eller lign.

Mvh. Låsesmed Odense

Kontakt os!