Låsesystemer

Vi er specialister inden for låsesystemer, vi kan lave omkodning, udvidelse af et eksisterende eller udarbejdelse af et nyt låsesystem samt genbestilling af nøgler.

 

Adgangskontrol

Vores løsninger inden for adgangskontrol med udgangspunkt i elektronisk sikring og dækker alle behov for en fleksibel og sikker hverdag for både store og små virksomheder og institutioner.

Tyverisikring

Tyverisikring af dit hjem, der skaber tryghed. Hos os finder du effektiv rådgivning og vejledning i produkter til sikring af dine værdierDørautomatik

Vi finder den optimale løsning inden for dørautomatik og dørpumper, der opfylder dine behov. Vi kan også sørge for korrekt installation, vedligeholdelse og service, hvis du ønsker det.

Dør/porttelefon

Vi kan levere flotte standard eller vandalsikre dørstationer, porttelefonanlæg og som en ekstra funktion kan vi indbygge et adgangssystem i dørstationen.

 

Ring for:

Er du blevet smækket ude? Har du mistet dine nøgler? Eller står du i en anden akut situation? Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilket tidspunkt af døgnet! Ring til os så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig!

Vi kommer på alle tider af døgnet, hvis du har behov for omkodning af lås, reparationer, problemer med nøgle eller lign.

Mvh. Låsesmed Odense

Kontakt os!